Pouke Napretkovog poraza u gostima Vojvodini

Postavljeno: 12.07.2022

Na startu novog prvenstva Super lige, kruševački Napredak je poražen od Vojvodine u Novom Sadu 1:0. Gosti nisu iskoristili priliku da izjednače iz igre,ali i sa penala. Za ovaj rezultat zaslužan je i golman Nikola Petrić iz gostujućeg tima.

Spremnost Kruševljana uoči meča na ,,Karađorđu“, sa dozom optimizma, opravdana je u želji da ne žele da se unapred predaju rivalu, koji već godinama pokušava da se umeša Crvenoj zvezdi i Partizanu u borbi za smenu na čelnoj poziciji u eliti. U tom pogledu su uspeli, ali ne i u želji da se vrate u Kruševac sa tri boda.

Što se „Voše“ tiče, pobedi se u zube ne gleda. Da bi ostvarili, međutim, željeni cilj u novosadskom Superligašu moraće još mnogo toga da doteraju u igri i nadigravanju. Utisak je da ova generacija nije još uvek kadra da svrgne i Crvenu zvezdu i Partizan sa šampionskog trona.

Fudbalskom klubu Napredak ostaje uteha da nije pokoren i da bude mnogo spremniji za naredni prvenstveni duel pred svojim navijačima sa, za Napredak bilo gde da igra, neugodnim Voždovcem.

 

 

 

Ostale vesti

back-to-top