Policijski službenici obilaze sela

Postavljeno: 25.05.2022

Mobilni informativni centar Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, od danas do 1. juna, boravi u selima na području Policijske uprave u Kruševcu. Tokom boravka ovog Mobilnog centra meštani sela udaljenih od Policijske uprave i policijskih stanica mogu brzo i jednostavno da podnesu zahteve za izdavanje ličnih dokumenata, ali i da razgovaraju sa policijskim službenicima. Takođe, oni će tu dobiti i informacije kada mogu da podignu lična dokumenta zakoja su podneli zahteve u ovom Mobilnom centru.

Danas od 14 do 20 časova meštani naselja Kamenare, Lazarevac, Vratare iGlobare moći će da podnesu zahteve za dokumenta. Mobilni informativni centar, će sutra od 12 časova biti u selima Sezemča, Poljaci, Nabrđe i Sebečevac, a dan kasnije, 27. maja takođe, od 12 časova uŽabaru, Maloj Vrbnici, Globoderu i Mačkovcu.

Nakon toga, Mobilni centar seli se u opštinu Trstenik , pa će 28. maja biti uselima Stopanja i Velika Drenova, a sutradan, 29. maja građani sela Ploča,Rokci i Jelakci na području Opštine Aleksandrovac mogu brže i jednostavnijedoći do ličnih dokumenata.

Na području opštine Brus, mobilni informativni centra će biti 30. maja od 12časova u selima Lepenac i Razbojna, a 31. maja na teritoriji opštine Varvarin uObrežu i Baćini. Prvog juna, takođe od 12 časova biće u selima Stalać i Pločnik na području Ćićevca.

Ostale vesti

back-to-top