Pobede Trajala i Meševa

Postavljeno: 08.05.2022

Aktuelno, 26. kolo, bilo je uspešno za oba kruševačka srpskoligaša. Pobede zabeležili i Trajal i Meševo, koje je uvećalo izglede za opastanak

Očekivano, Trajal je zabeležio novu, sedamnaestu pobedu u ovom prvenstvu, protiv Vlasine iz Vlasotinca sa 2:0. „Gumari“ su na odmor otišli sa minimalnom prednošću, koju im je doneo Golubović, da bi u nastavku utakmice strelac bio i Nikolić.

Do važnih bodova, onih u borbi za opstanak, došlo je i Meševo. Oziljno i odovorno odigrali su meč protiv Jagodine i na kraju su slavili sa 3:0. Poveli su u četvrtom minutu, golom Dašića. Već u 20. minutu, udvostručili su vođstvo preko Nikolića. Zbog oštrog protestvovanja, u 34. minutu sudija Bojan Bojčić pokazao je crveni karton šefu stručnog štaba gostiju Bobanu Ivanoviću. A onda je u 44. minutu Nikolić prelepim šutom postigao gol za još ubedljivije vođstvo Meševa sa 3:0. U nastavku utakmice mreže su ostale mirne.

Na vrhu tabele Trajal je uvećao prednost u odnosu na Budućnost iz Popovca, koja je u ovom kolu igrala nerešeno sa Jedinstvom iz Paraćina (1:1). „Gumari“ sada imaju 58 bodova, a Budućnost deset manje. Meševo se sa pretposlednjeg popelo na 13. mesto na tabeli sa 25 bodova, jednim više od Rembasa koji je četrnaesti.

U idućem kolu, Trajal gostuje Slogi u Leskovcu, a Meševo Hajduk Veljku u Negotinu.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top