Oaza mirisa i boja: Osmomartovska izložba cveća

Postavljeno: 05.03.2021

Tradicionalna Osmomartovska prodajna izložba cveća, koju organizuje Javno komunalno preduzeće, otvorena je u foajeu Kruševačkog pozorišta. Posetioci mogu da pogledaju i pazare najrazličitije saksijsko cveće, ali i cvetne aražmane i bukete

Izložbu su svečano otvorili zamenik gradonačelnice, Aleksandar Jovanović i direktorka JKP „Kruševac“ Snežana Radojković.

– I ove godine se naše Javno komunalno preduzeće potrudilo da obezbedi veliki broj i širok asortiman cveća i tako obraduje naše sugrađane. Pozivam sve da obiđu izložbu i da lepim gestom kupovine cveća obraduju svoje voljene osobe i na taj način unesu malo radosti i nekom učine lep dan, posebno u ovim teškim trenucima epidemije – kaže Jovanović.

Kruševljankama je čestitao 8. mart:
-Svim damama čestitam predstojeći praznik, želim im pre svega dobro zdravlje, puno uspeha, da vole i da budu voljene i da ostanu stub porodice našeg društva.

Direktorka JKP Kruševac Snežana Radojković kazala je da je ove godine bilo izazovno doći do širokog asortimana biljaka.

– Potrudili smo se da pribavimo veliki asortiman biljaka i različit asortiman vrsta, iako je zaista bilo teško do toga doći. Pozivam sugrađane i sugrađanke da prošetaju i da u ovoj zelenoj oazi mirisa i boja daju sebi oduška i trenutke opuštanja i mira. Mislim da je to svima nama potrebno u ovim trenucima – navodi Radojkovićka.

Svi koji žele da obraduju sebe ili sebi drage mogu posetiti izložbu i kupiti brojne cvetne aražmane, bukete i raznobojno saksijsko cveće po povoljnim cenama. Izložba traje do 8. marta, a organizovana je uz poštovanje svih preventivnih mera. Radno vreme tokom radnih dana je od 8.00 do 20.00h, a JKP će obavestiti sugrađane o radnom vremenu tokom vikenda, koje trenutno zavisi od odluke koju treba da donese Krizni štab.

M.S.

Ostale vesti

back-to-top