“Natina kašika” na još jednoj lokaciji u gradu

Postavljeno: 06.02.2022

Predškolska ustanova “Nata Veljković” na Novu godinu otvorila je još jedan prodajni objekat pod nazivom “Natina kašika” koji se nalazi kod kuhinje “Pionir” u naselju Rasadnik. Ovde  Kruševljani mogu da pazare zdrava i bezbedna gotova jela, kolače i ketering po povoljnim cenama

-Baš na Novu godinu otvorili smo još jedan restoran “Natina kašika”. Krenulo je lepo i zadovoljni smo radom tokom ovih mesec dana, ljudima se dopada hrana koju pripremaju naši kuvari. Cene su pristupačne, sigurno smo najeftiniji u gradu-kaže direktorka PU “Nata Veljković”, Vesna Živković.

Kruševljani se hrane u restoranu “Natina kašika”, koji se na nalazi u “Pasažu”, još od 2015. godine, a na novoj lokaciji očekuju ih isti specijaliteti.

-Program je isti, svakog dana na meniju imamo deset raznovrsnih jela, a iz dana u dan jelovnik se menja. Potrošači kod nas mogu da pazare kuvana jela i kolače, a ako nečeg nema na meniju, može se poručiti, u ponudi je preko sto jela-dodaje ona.

Prebranac, kupus, pilav sa piletinom, čorbe, šnicle, ražnjići, riba, makarone, razne salate i pite pripremaju kuvari kuhinje “Pionir” iz koje se decenijama hrane mališani kruševačkih vrtića.

-Naši kuvari, koji pripremaju hranu za decu pripremaju i ovu hranu. Razlika je jedina u tome što je to hrana prilagođena jelovniku za odrasle pa je malo začinjenija od dečije. Naša hrana je kontrolisana, jednom nedeljno se uzorci proveravaju u Zavodu za javno zdravlje-objašnjava direktora.

Radno vreme “Natine kašike” je od 8 do 15 i 30 časova, postoji mogućnost dostave koje je besplatna u krugu od 500m za penzionere i invalide. Hrana se može poručiti na broj 069/641-920

M.S.

 

 

Ostale vesti

back-to-top