FK Trajal izgubio prijateljsku utakmicu od Župe

Postavljeno: 06.02.2022

U prvoj kontrolnoj utakmici u okviru priprema za prolećni deo prvenstva Srpske lige Istok, FK Trajal poražen od Župe sa 1:0

Pobednika je na stadionu FK Borac u Bivolju odlučio samo jedan gol, kojim je Ćirić doneo pobedu ekipi Župe sa 1:0. Rezultat je, ipak, bio u drugom planu, jer je kroz kontrolnu utakmicu trebalo videti u kojoj je fazi napredak u brušenju forme pojedinih igrača.

– Utakmica je bila dobra, proverili smo dosta igrača, mada su nedostajali oni iz prve postave koji su izneli prvi deo prvenstva, neki zbog povreda, negi zbog bolesti. Ipak, za nas je ovo bila prava provera, da i igrači vide gde su i da svaka šansa mora da se zasluži – reči su šefa stručnog štaba Trajala Živojina Vidojevića.

Sledeću kontrolnu utakmicu “gumari” igraju 13. februara protiv Timoka iz Zaječara, a predviđene su i prijateljske utakmice protiv Budućnosti iz Popovca (19. februar), Reala iz Podunavaca (23. februar) i Borca 1926 iz Čačka (26. februar). Osim protiv Timoka, Trajal će ostale tri utakmice igrati kao gost.

S.M.

Foto FK Trayal

Ostale vesti

back-to-top