Narednog vikenda II Kruševački rock maraton

Postavljeno: 13.06.2024

Dvorište negdašnje kruševačke Kulturno prosvetne zajednice sledećeg vikenda će (21.-22. juna) biti poprište još jednog Kruševačkog Rock maratona.

Drugu sezonu zaredom ovaj festival će se odigrati u ovom, za Kruševljane, omiljenom otvorenom prostoru. Ove godine je festival prerastao na dva dana. Uz reprezentativne domaće bendove publika će imati prilike da uživa i u nastupima dvapopularna srpska sastava koji na festival dolaze kao gosti.

Prve večeri od lokalnih vedata nastupaju – Fucktor Reunion, Radiofoniks i Treća Smena, kojoj će ovo biti prvi nastup nakon objavljivanja drugog studiskog albuma „Dovoljno jak“ uz vanredno popularnu novosadski bend Nemi Pesnik čiji je singl „Koliko si luda“ 2020. postala hit godine na Radiju 202.

Druge večeri ovdašnje rok snage koje će se predstaviti predvodiće najmlađi – Enum, mladi gimnazijski bend, uz veterane – XI Novembar, Crveni Karton, kao najpopularnije Čarapane danas – Keni Nije Mrtav. Kao specijalni gosti publici će se predstaviti Eho Radar iz Prijedora, koji je široj publici postao poznat kao pobednički sastav mnogih festivala –  Na putu za jug u Mostaru, Rok Fest u Aleksandrovcu kao i čuveni banjalučki Demofest, na kome je trijumfovao 2023. godine.

Širok izbor žanrova i bendova koji će biti predstavljeni na ovogodišnjem Rok maratonu obećava dobar provod i zabavu za vikend 21.-22. juna u Kruševcu, za sve one koji su željni dobre muzike i druženja.

Podržite lokalnu scenu i autorsku muziku.

Foto: promo

 

 

 

 

 

 

 

Ostale vesti

back-to-top