Naprednjaci na štandovima informišu sugrađane o svom programu

Postavljeno: 14.11.2023

Srpska napredna stranka je danas sprovela akciju podele informatora građanima u Rasadniku i selu Veliki Šiljigovac. Tom prilikom medijima su se obratili predstavnici ove stranke navodeći najznačajnije investicije koje su urađene u ovim naseljima u prethodnom perodu.

Ivan Manojlović, kandidat za odbornika Grada u naslju Rasadnik je govorio o tome koliko toga je urađeno prethodnih godina i najavio buduće projekte.

-Mnogo toga je urađeno prethodnih godina za naš grad i našu prelepu Srbiju. Želim da podsetim građane da 17. decembar nije samo obična politička utakmica, već nešto što je presudno za napredak i razvoj Republike Srbije i da Srbija i grad Kruševac nastave ovim tempom da se razvijaju i rade. U proteklih 12 godina Srbija je procvetala, Kruševac je dobio ono lice koje zaslužuje- rekao je Manojlović.

Između ostalog, naveo je da je na Bagdali urađeno puno projekata, kao i u celom gradu. U planu su i drugi projekti, kao što je: Opšta bolnica sa investicijom od 6.5 milijardi, izgradnja naučno- tehnološkog parka, brojne saobraćajnice, a kovid bolnica dobiće tercijarni značaj u zdravstvu.

Na kraju je pozvao sve građane da 17. decembra izađu na izbore i daju punu podršku predsedniku Aleksandaru Vučiću, SNS-u i Bratislavu Gašiću, nosiocu liste „Kruševac ne sme da stane“.

U podeli informatora učestvovala je Nevena Đurić, predsednica Glavnog odbora SNS- a, a prisutna je bila i Martina Manojlović, direktorka Biznis inkubatora.

Srpska napredna stranka je danas i u Velikom Šiljegovcu sprovela akciju podele informatora i tom prilikom se medijima obratio Vladimir Panić, kandidat za odbornika Grada ispred Srpske napredne stranke.

Govorio je o investicijama koje je aktuelna vlast sprovela ove godine u Velikom Šiljegovcu.

– U proteklom periodu Srpska napredna stranka je pokazala jedno domaćinsko poslovanje, da se bori za podjednak razvoj sela i grada. Što se tiče Velikog Šiljegovca, bilo je puno investicija. Samo ove godine asfaltirane su dve ulice. Rujnička u dužini od 800 metara i Vidovdanska u dužini od 700 metara. Pre toga je urađen asfalt u centru Šiljegovca u dužini od 500 metara. Sređen je dečiji park koji je ukras centra sela, kao i zdravstvena ambulanta – rekao je Vladimir Panić i dodao da je u toku jedna velika investicija.

– Radi se o rekonstrukciji škole u vrednost od 20 miliona dinara. Sredstva su obezbeđena iz budžeta Grada. Zamenjen je krov na novoj i staroj zgradi škole, a trenutno se radi termoizolacija sa fasadom i zamena stolarije na novoj zgradi.

Panić je sa ponosom naveo da je ove godine po prvi put u Velikom Šiljegovcu organizovan festival ukrasnog bilja od strane lokalne Mesne zajednice i uz podršku Gradske uprave. Sama manifestacija je bila veoma uspešna, pa poručuje da je u planu da se u budućnosti organizuje tradicionalno, svake godine.

– Mi Šiljegovčani možemo da se pohvalimo da smo osvojili prvo mesto u takmičenju sela Grada Kruševca. Veliki Šiljegovac ima veliku širinu i zaslužuje dalji razvoj i napredak, a siguran sam da je to jedino moguće uz vođstvo ljudi iz Srpske napredne stranke i nesebičnu podršku i pomoć Bratislava Gašića, kakva je bila i do sada – zaključio je Vladimir Panić, kandidat za odbornika Grada Srpske napredne stranke.

N. L. – O. M.

 

Ostale vesti

back-to-top