Napredak gubi bodove i publiku

Postavljeno: 15.08.2022

Piše: Ljubiša Marković

Očekivanja navijača Napretka da je kraj crne serije rezultata bez pobede i datog gola nisu se obistinila ni u duelu sa ekipom TSC iz Bačke Palanke (0:0).

Istini za volju kormilar domaćeg tima Dušan Đorđević je bio optimista posle meča i zadovoljan u odnosu na prethodna posrtanja. Sve sem poraza jeste uspeh, ali činjenica je da su i jedni i drugi izgubili ovom prilikom dva boda. Brige ostaju, a vreme više nije saveznik crveno-belih iz grada pod Bagdalom.

Uz to, gubljenjem bodova i rejtinga kluba, Kruševljani gube i navijače. Na pomenutom susretu, neki su izgubili višemesečno strpljenje, pa su napuštajući tribine odlazili kući uz pogrdne reči, na račun igrača i struke.To, razume se, sem malog broja izveštača u ložama, niko na terenu nije ništa mogao ni da čuje. Realnost Napretka, u ovim mesecima posta za golovima i pobedama je jedino pravo stanje u klubu. A o njemu ima ko da se stara.

Da li će se i kada nešto preduzeti, uz veliki broj prinova sto je za pohvalu, ali semafor i rezultat je jedino merilo uspeha ili u ovom slucaju neuspeha svakog kluba. Imaju li čelnici Kluba snage da prevaziđu ovu krizu, za sada nema odgovora. Da li će ga biti i kada, bojimo se da ne bude kasno.

Ostale vesti

back-to-top