Najava Napretkovog fudbalskog prekida posta u Evropi 

Postavljeno: 12.06.2022

Kažu da je rezultatska kriza neslućenih razmera u jedinom fudbalskom Superligašu Napretku u gradu pod Bagdalom arhivirana osmim mestom u plej-ofu. Ne moramo biti vrsni poznavaoci ove igre, pa da naslutimo da je rešenost novog kormilara Dušana Đorđevića, koji je napustio Radnik iz Surdulice, sa kojim je zauzeo deveto mesto u eliti i došao u Kruševac, pravi potez čelnika koji su mu ukazali poverenje šefa struke.

Mnoge druge kockice valja, međutim, složiti na putu najavljenog prekida posta za izlazak u Evropu. Jer, u Lazarevom gradu, priznaju samo ono što je najbolje.To praktično znaci da su siti obećanja mnogih fudbalskih stručnjaka koju su defilovali u Napretku i da su zaboravili da je ovaj klub bio u Top 25 u bivšoj Jugoslaviji. Crveno-beli su igrali i Kup UEFA (sadašnja Liga šampiona), Rapan kup, jednom i finale domaćeg Kupa.

Đorđević, koji je sa Čukaričkim sa Banovog brda takmičio u Evropi, dokazao je da zna posao kojim se bavi. Upravo zbog toga i već preduzetim poslovima angažovanja novajlija, koji su spremniji od nekih iz dosadašnjeg sastava, ljubitelji fudbala imaju poverenja u promene u Stručnom štabu FK Napredak, posebno u igračkom kadru. Vreme ce pokazati ko je u pravu.

 

Ostale vesti

back-to-top