Na festivalu Trofej odbojkica preko 700 dece

Postavljeno: 12.06.2024

Festival Trofej odbojkica u organizaciji  Odbojkajskog saveza Srbije, dočekao je veliko finale. Inovativni koncept za decu uzrasta od 10 do 12 godina u kojem se na stotine dece družilo, igralo mini odbojku, zabavljalo u izazovima i animiralo uz zabavne i edukativne ideje u prvoj sezoni okupio više od 3000 dece iz cele Srbije i Republike Srpske i definitivno postao tradicija.

Počeo je u decembru u Knjaževcu, nastavio u Obrenovcu, Gornjem Milanovcu, Leskovcu, Zlatiboru, Bijeljini i za kraj minulog vikenda u Kruševcu.

Finalnu manifestaciju otvorila je Nevena Plavšić, pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Grada Kruševca, a prisutni su bili i Petar Bogunović predsednik OSV i potpredsednik OSS,Milovan Stojadinović predsednik OSNO, Zoran Debeljaković predsednik OSBPO, Ljubodrag Brkić generalni sekretar OSNO i Lazar Jović predsednik OS Kruševac

Početak finala upriličio je i dečiji hor „Nada Popović“ koji je izveo i himnu Srbije.Sa mališanima se družila i kompletna kadetska reprezentacija Srbije, kao i Andrija Vulikić tehničar subotičkog Spartaka i povremeni reprezentativac.

Kao i obično, deca su igrala odbojku na četiri terena, učestvovala u arenama izazova, rešavala zadatke. Na kraju su svi učesnici dobili zlatne medalje i diplome i tako je potvrđen moto koncepta „Igramo se i svi pobeđuju“.

I.M.

Ostale vesti

back-to-top