Medalje kik bokserima Cara Lazara na prvom međunarodnom turniru

Postavljeno: 02.05.2021

Takmičari iz Kruševca osvojili u jakoj konkurenciju Međunarodnog turnira „Beograd trofej“ jednu srebrnu i tri bronzane medalje 

Prvo učešće članova Kik boks kluba Car Lazar na jednom međunarodnom takmičenju bilo je uspešno. Sa turnira Beograd trofej vratili su se u Kruševac sa četiri medalje, što je za debitanski nastup svakako podvig.

Na turniru „Beograd trofej“ srebrnu medalju je osvojio Bojan Marković, dok su se bronzane našle na grudima Andrije Milanovića, Jakova Milovanovića i Trifuna Milojevića.

– Turnir je bio izuzetno kvalitetan, jedan od jačih u toku godine i okupio je oko 300 takmičara, onih najboljih, iz šest zemalja. Konkurencija u kojoj su nastupili naši juniori je bila zaista jaka, na drugoj strani ovo je nama bilo prvo učešće na jednom takmičenju međunarodnog karaktera, ali smo želeli da se oprobamo i na takvom turniru, da vidimo koliko smo dobri i istovremeno steknemo neka nova iskustva – kaže kaže Marko Gerun, trener i predsednik Kluba Car Lazar.

Kruševačkim kik bokserima predstoji Državno prvenstvo u ful kontaktu.

– Svakako da su dobri rezultati na našim prvim takmičarskim nastupima i dodatno motivisali naše takmičare da još ozbiljnije i posvećenije treniraju, tako da se nadamo uspehu i na predstojećem Državnom prvenstvu – završava Marko Gerun. 

S.M.

Ostale vesti

back-to-top