Kruševački rukometaši plaćaju danak neiskustvu  

Postavljeno: 24.07.2022

Jedini muški kruševački rukometni klub završio je na poslednjem mestu Prve lige Zapad. Razlog je, pre svega, smena generacija kada su iskusni igrači odbili da igraju, a mladi sa 17 ili 18 godina, nisu mogli uspešno da pariraju mnogo iskusnijim rivalima.

Zadovoljni smo što jos uvek postojimo. Imamo i dva reprezentativca u sastavu, ali sveukupno, to nije bilo dovoljno za bolji plasman. Predaje nema. Pripremaćemo se u Kruševcu, a gde bi na drugom mestu u oskudnom budžetu. Računamo da će ova kruševacka mladost stasati i da ćemo vrlo brzo biti u prilici da se radujemo uspesima našeg kluba. Naša je prednost što imamo sopstvenu školu rukometa. U njoj je svojevremeno izrastao i reprezentativac Nemanja Obradović – kaže predsednik kluba Miodrag Trifunović Piklja.

Početak prvenstva Prve lige Zapad zakazan je 15. avgusta. Do tada, momci iz Lazarevog grada će, tvrde, biti spremniji nego u proteklom delu prvenstva.

Na nama je da radimo, a rezultati ce neminovno doći. Moramo svi da budemo strpljivi, jer vreme je na našoj strani i odlučnost igraca da doteraju formu i ravnopravnije nego do sada da se nose sa drugim ekipama– mišljenje je sportskog direktora Saše Kusovca.

Lj.Marković

 

Ostale vesti

back-to-top