Kruševački bokseri nastavljaju da nižu uspehe

Postavljeno: 30.03.2021

U drugom kolu Šumadijsko pomoravske lige održanom prošlog vikenda u Čačku, od pet prijavljenih takmičara, boksovala su tri takmičara Boks kluba “Kruševac 037”. Ostvarili su dve pobede i jedan poziv za priključenje klubu koji ima superligaški status

Na takmičenju u Čačku kruševački bokser Aleksandar Stošić je, u izvanrednoj borbi pobedio svog protivnika iz Ivanjice, a Marko Zlatić je rutinski zabeležio jos jednu pobedu jednoglasnom odlukom sudija protiv takmičara iz Vrnjačke Banje.

Vuk Vukajlović, takođe član Boks kluba “Kruševac037”, izgubio je meč sa reprezentativcem Enesom Papićem iz Novog Pazara ali je ostavio odličan utisak i pozvan je da se priključi ekipi Radničkog iz Kragujevca (sa dvojnom registracijom) koja se takmiči u Superligi Srbije.

– Vuk Vukajlović će biti treći naš takmičar koga ćemo pozajmiti drugom klubu jer će imati više mogućnosti za sticanje neophodnog iskustva sa mnogo jačim protivnicima u konkurenciji Superlige u kojoj se takmiče najbolji pojedinci iz cele Srbije, a i pruža im se prilika da zarade premije i hranarinu koju naš klub nema mogućnosti da im daje – kaže za KruševacGrad Dragiša Milojević, trener i osnivač kluba “Kruševac 037”, naslednika čuvenog kruševačkog Books kluba “14. oktobar”.

– Boks je jedan od najtežih sportova koji zahteva velika odricanja i velike napore uz mnogo jakih treninga. Očekujemo od naših Kruševljana da će dostojno reprezentovati naš Grad i klub na ovim prestižnim takmičenjima koja se redovno prenose u direktnim TV prenosima – naglašava Milojević.

N.B.

Ostale vesti

back-to-top