Kruševacgrad vodič: Kako do ustanova – Centar za socijalni rad

Postavljeno: 21.07.2020

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, kruševački Centar za socijalni rad apeluje na korisnike da ne dolaze u ovu ustanovu bez preke potrebe,  da za sve potrebne informacije pozovu telefonom  , te da ukoliko je to moguće zahteve po raznim osnovama podnose mejlom 

Kao i u ostalnim ustanovama i u Centru za socijalni rad kontakt sa korisnicima sveden je na minimum. U situacijama kada je neophodno prisustvo korisnika, u zgradu se prima po jedna stranka na svakom spratu, dok ostali čekaju ispred.

Za stranke koje nisu u mogućnosti da elektronskim putem dostave zahtev, obezbeđeno je improvizovano sanduče na ulazu u zgradu, gde korisnici usluga mogu da ostave svoje zahteve koje zaposleni preuzimaju istog dana.

U toj ustanovi poštuju se sve mere prevencije u cilju zaštite od širenja korona virusa. Svi zaposleni kao i stranke koje uđu u zgradu u obavezi su da nose zaštitne maske i rukavice (ukoliko stranka nema masku dobija je na ulazu), na ulazu je dezobarijera, redovno se dezinfikuje kompetan prostor a svima koji uđu beskontaktno se meri temperatura.

Na kapiji dvorišta kao i na ulazu u zgradu postavljene su detaljne informacije o postupanjima tokom vanredne situacije. Korisnici mogu da se obrate elektronskim putem na mejl csrkrusevac@gmail.com ili da pozovu na brojeve telefona 425-504 i 416-980. D.P.

Ostale vesti

back-to-top