KruševacGrad nakon susreta sa čitaocima: Hvala na divnom druženju

Postavljeno: 16.06.2021

Bilo je divnih priča u Saračevoj priči. Redakcija se od srca zahvaljuje na vremenu i idejama koje ste nam poklonili. Sa Vama smo započeli proslavu ne tako malog jubileja – 20 godina od osnivanja, a zahvaljujući Vama taj dvadeseti rođendan ćemo dočekati sa novim sadržajima i boljnjom komunikacijom sa našom čitalačkom zajednicom

Posle više od godinu dana, redakcija novina GRAD i portala KruševacGrad ponovo je organizovala susret sa svojim čitaocima, kao što smo to radili pre nego što nas je epidemija korona virusa zaustavila. Našli smo se na novoj kafici, ovoga puta u kafeu Saračeva priča na početku Balkanske ulice.

U dobrom društvu, opuštenoj i neformalnoj atmosferi, sugrađani i sugrađanke su sa nama podelili neke svoje priče, davali nam predloge kako da budemo bolji, sadržajniji i otvoreniji prema zajednici.

Neki su sa nama bili prvi put i toplo pozdravljamo tu njihovu odluku, a bilo je i onih sa kojima smo se prisetili sličnih druženja u Pabu Kruška, Malom princu, Čarapanskoj meani…

KruševacGrad je već krenuo u susret svom jubileju, pa je i sastanak bio prilika da predstavimo novi dizajn našeg portala. Predstavili smo i nove mlade članove naše redakcije, pričali o novostima koje planiramo do našeg dvadesetog rođendana koji ćemo, nadamo se, svi zajedno proslaviti narednog aprila.

Među planovima su, svakako, i nova druženja u lepim gradskim prostorima. Našim sadašnjim domaćinima, kafeu Saračeva priča, od srca se zahvaljujemo za sjajnu atmosferu i podršku koju su nam pružili u organizaciji događaja.

Hvala još jednom svima koji su nam došli. Radujemo se novom susretu i sa njima, ali i sa vama koji ovoga puta niste mogli da nam se pridružite. Vidimo se uskoro!
Vaš KruševacGrad

Ostale vesti

back-to-top