„Jedini izlaz“ premijerno pred kruševačkom publikom

Postavljeno: 20.02.2021

Premijerom filma „Jedini izlaz“ reditelja Darka Nikolića, uz prisustvo glumačke ekipe, završeno je obeležavanje 29. godišnjice osnivanja Kulturnog centra Kruševac. Publika je uživala u uzbudljivom trileru, u kome glavnu ulogu tumači poznata glumica Anđelka Prpić

Uzbuđenje je bilo vidljivo kako kod publike tako i kod članova ekipe filma jer se posle gotovo godinu dana od poslednje premijere publika vratila u renoviranu salu bioskopa Kruševac

Meni je ovo značajno ne samo zbog premijere i moje prve glavne filmske uloge već upravo zbog toga što nam se život, čini se, vraća u normalu – rekla je glumica Anđelka Prpić.

Publika je do sada navikla da je gleda u komedijama, ali se ulogom u novom filmu, prema ocenama kako kritike tako i gledalaca, odlično snašla u ozbiljnijem žanru.

– Čekam sud publike da bih videla kako sam se snašla u ovom žanru, a kada je u pitanju moj entuzijazam i želja za ovom ulogom oni nisu manjkali jer je izazov bio veliki, nevezano za to da li je u pitanju žanr u kome sam ja već etablirana ili ga prvi put radim. Mislim da veliki rad, posvećenost i ljubav uloženi u projekat ne mogu da ostanu neopaženi od strane publike – istakla je ona.

Svoju monodramu „Šta me snađe“ pred kruševačkom publikom do sada je izvela pet puta i nada se što skorijem ponovnom viđenju.

– U Kruševcu se stvarno osećam domaće, to nema veze sa ovim filmom već sa energijom vašeg grada i sa publikom koju vi očigledno jako dobro negujete godinama unazad. Svoju mondoramu odigrala sam ovde pet puta i uvek sam tužna kada se predstava završi jer uživam u druženju sa kruševačkom publikom – kazala je Anđelka.

Zapaženu ulogu u ovom filmu igra i glumac Kruševačkog pozorišta Dejan Tončić kome je, kako je kazao, saradnja na tom filmu jedna od najlepših do sada.

– Moram da priznam da smo ovde imali jaču premijeru nego u Nišu i Novom Sadu i strašno mi je drago zbog toga. Predivno je bilo raditi na ovom filmu, naročito zbog toga što smo reditelj Darko Nikolić i ja klasići – rekao je on.

Osim Anđelke Prpić i Dejana Tončića, po završetku filma kruševačkoj publici poklonili su se i glumica Milena Predić, glumac Milan Čučilović, producent Marko Stanković i reditelj filma Darko Nikolić.

D.M.

O filmu

Anđelka Prpić tumači Anu Kolar, čiji je suprug, poznati beogradski advokat (Janko Popović Volarić) stradao u požaru. Šest godina nakon nesreće Ana dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji i svojoj porodici. Paralelno, iznenadna smrt najboljeg druga njegove ćerke, uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljubomir Bandović) u lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice pre šest godina. Dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom koja ih suočava sa mrežom laži, ucena, ubistava, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.  

Ostale vesti

back-to-top