Jagodina osvojila Kup, Trajal posle penala ostao bez trofeja

Postavljeno: 25.08.2022

Trajal je ušao kao favorit u finalni meč Kupa Fudbalskog saveza regiona Istočne Srbije, ali je iz odlučujuće utakmice izašao kao tim poražen posle slabijeg izvođenja jedanaesteraca.

U regularnom toku utakmice odigrane na Gradskom stadionu u Kruševcu nije bilo golova. O peharu su nakon toga odlučivali penali. Jagodina je u tom delu bila uspešnija za gol i na kraju trijumfovala sa 3:2.

Sa bele tačke golove su za Trajal postigli Filip Krstić i Radosav Aleksić, dok Stojanović, Pavlović i Radivojević nisu iskoristili penale i pobeda je na kraju, moglo bi se reći i zasluženo, pripala gostima.

– Čestitam mladom, poletnom timu Jagoidine, koji je izgarao svih 90 minuta, i onda kada je ostao sa igračem manje. Naši igrači su pokušavali sve vreme, iz nekih iglednih pozicija njisu donosili neke pravovremen odluke, verovatno je to i cef utakmice pre dva dana, ali sigurno da ova utakmica mora da nam posluži za jednu dublju analizu – apsolvirao je finale u Kruševcu šef stručnog štaba Trajala Miljojko Gošić.

Trajal se okreće prvoligaškom prvenstvu, gde ga u petom kolu očekuje gostovanje RFK Novom Sadu 1921.

S.M.

 

Ostale vesti

back-to-top