Humanitarna izložba na Trgu mladih

Postavljeno: 30.10.2021

Udruženje „Osmeh na dlanu“ i Udruženje za pomoć osobama sa autizmom organizovali su, na Trgu mladih, humanitarnu izložbu radova i suvenira i na taj način zaokružili projekat „Karavan kulture i sporta“

Na izlete je išlo i do 40 osoba, a inače ceo projekat je pratilo između 20 i 25. Novac, ukoliko ga prikupimo danas, biće iskorišćen za kupovinu novog materijala za rad, ili za proslavu Nove godine za naše članove. Inače, sve radionice koje smo sproveli tokom četiri meseca uglavnom su bile na otvorenom prostoru, zbog epidemiološke situacije – rekla je Svetlana Ivanović, zamenik predsednika udruženja „Osmeh na dlanu“.

Mladi iz pomenutih udruženja su tokom protekla četiri meseca realizovali sportske radionice i fotografisali znamenitosti i prirodne lepote Kruševca i okoline. Napravljene fotografije poslužile su za izradu suvenira, raglednica, magneta i obeleleživača za knjige, koji su danas izloženi.

Podsećamo, projekat „Karavan kulture i sporta“ realizovan je uz podršku Kancelarije za mlade, a finansirao ga je Grada Kruševac, u okviru Lokalnog akcionog plana za mlade.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top