GO SNS: „Spojili smo mladost i iskustvo“

Postavljeno: 07.10.2020

Borba za mlade ljude rezultirala je odabirom novih lica na odgovornim i rukovodećim funkcijama, čime je Srpska napredna stranka pokazala da za mlade ljude u našoj zemlji i gradu itekako ima prostora za rad i napredak- kazala je Katarina Milosavljević, članica Saveta za informisanje, na redovnoj konferenciji GO SNS

Milosavljević je rekla da je Srpska naperdna stranka pokazala na delu da stoji iza svojih  obećanja, tako što je dala priliku mladim i obrazovanim ljudima da pod mentorstvom starijih i iskusnijih kolega budu inicijatori budućih promena.

Mladi narodni poslanici, zamenik i pomoćnici gradonačelnika i direktori javnih preduzeća i ustanova imaju pred sobom zahtevne zadatke i suočeni su sa izazovima koji su u interesu svih građana, za razliku od onih  koji se i danas svim sredstvima i uglavnom preko društvenih mreža, bore isključivo za fotelje i pune džepove – kazala je ona.

Prema njenim rečima, takvi su Srpskoj naprednoj stranci u nasleđe ostavili rupe u asfaltu, ruinitan grad, minis u gradskoj kasi, zaključane fabrike i ljude bez posla.

S druge strane, mi možemo da se pohvalimo činjenicom da Kruševac ima jedno od najmlađih rukovodstava koje će raditi na tome da svojim naslednicima ostavi Moravski koridor, Aerodrom Rosulje, Fabriku za prečišćavanje otpadnih voda, rekonstruisane trgove, nove fabrike i nova radna mesta, jednom rečju, ekonomski jak i finansijski stabilan grad – rekla je Milosavljević. 

U toj stranci, kako je istakla, sigurni su da će rezultati SNS-a biti još ubečatljiviji, a da je ključ uspeha spoj mladosti i iskustva.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top