FK Napredak potpisao sponzorski ugovor sa kompanijom Mocart

Postavljeno: 21.10.2021

Kruševački superligaš dobio je novog velikog sponzora. U prostorijama kluba potpisan je ugovor sa kompanijom Mocart, a ugovor je sklopljen na tri godine, pa je i generalnom direktoru kompanije Slobodanu Prodanoviću uručen je dres sa brojem 2024

 Prodanović je rekao da Mocart nastavlja put društveno odgovornog poslovanja:

– Posle nedelje, kada smo u Kruševcu otvorili peti košarkaški teren u našoj akciji “Sto terena za jednu igru”, nastavljamo sa podrškom fudbalskim klubovima. Kruševac je pravi fudbalski grad i ne sumnjam da smo napravili dobar izbor. Mi u startu nemamo dilemu da će to biti obostrano zadovoljstvo. Napredak je svakako tim koji zaslužuje podršku, ponos ovog kraja i sigurnim korakom se vraća na fudbalsku mapu Srbije. Verujemo da ćemo kroz ovu saradnju uspeti da im pomognemo da ostanu u gornjem delu tabele i da ostvare svoje ambicije u narednom periodu – rekao je Prodanović.

Ispred Napretka ugovor je potpisala generalna sekretarka Valentina Vasić, koja je naglasila da se u klubu uvek vode devizom „Najbolji prate najbolje“.

– Mocart kompanija je prepoznata kao jedna od društveno najodgovornijih i već je puno uradila za Grad Kruševac. I Napredak postaje deo Mocart porodice, a ova kompanija postaje veliko pojačanje za klub. Uvek se vodimo rečenicom da najbolji prate najbolje, pa tako i ovoga puta.

Potpisivanju sponzorskog ugovora u prostorijama kluba prisustvovali su kompletni menadžment kompanije Mocart, kao i predsednik i direktor Napretka Miloš Nenezić i Vladimir Arsić.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top