Donatorska predstava za kampanju „Podrži super devojčice“

Postavljeno: 22.09.2022

Predstava „Kulturociklin End Call“, neformalne grupe “Kulturociklin” biće izvedena 23. septembra, u Beloj sali Kulturnog centra Kruševac, u 20 časova, sredstav prikupljena tokom ovog događaja namenjena su podršci za kampanju “Podrži super devojčice”.

– To je jedan od načina da sugrađani i sugrađanke doprinesu da najmanje deset devojčica u Srbiji dobije jednokratnu novčanu stipendiju u iznosu od po 25 hiljada dinara, za razvoj talenata i veština u oblasti nauke, umetnosti i sporta. Tim koji stoji iza kampanje „Podrži Super devojčice“, veruje da svaka devojčica u Srbiji poseduje super moći koje treba otkriti i podržati. Kada ih podržavamo da neguju svoje talente, one mogu promeniti svet na bolje – saopštio je kruševački Alternativni centar za devojke, organizacija koja je pokrenula pomenutu kampanju.

Inače, u prošloj godini Alternativni centar za devojke je prikupio 431.734 hiljada dinara i na taj način obezbedio sredstva za 16 stipendija. U ovoj godini, planirano je da se prikupi najmanje 330.000 dinara čime bi se pokrili troškovi isplate i organizovanje svečane dodele stipendija.

– Već smo na 70 odsto od cilja. Do sada je prikupljeno preko 230.000 dinara. Važna nam je vaša podrška! Solidarnost je naša Supermoć – poručuju iz Alternativnog centra za devojke.

Linkovi na kojima možete videti dodatne informacije

Ka Facebook iventu: https://www.facebook.com/events/1085348749017159/?ref=newsfeed

O uspesima prethodne kampanje: https://www.donacije.rs/projekat/podrzi-super-devojcice/

O načinima doniranja: https://www.donacije.rs/projekat/super-devojcice/

O kampanji „Podrži Super devojčice”: https://superdevojcice.org/
J.B.

Ostale vesti

back-to-top