Dominacija kruševačkih devojčica

Postavljeno: 19.06.2023

U okviru obeležavanja Vidovdana, u Kruševcu je po šesnaesti put održan dečiji gimnastički turnir. Vidovdanski trofej osvojile devojčice iz Kruševca

Ova manifestacija je u sali „Soko“ Sportskog centra Kruševac okupila 62 devojčice školskog uzrasta iz raznih gradova Jugoistočne Srbije koje su se takmičile u četiri kategorije.

Ovogodišnji turnir su obeležile devojčice iz kluba Napredak koje su osvojile mnogobrojne medalje, a naročito su se istakle u prve tri kategorije. Vidovdanski trofej, kao najvažniju nagradu takmičenja, su osvojile mlade Kruševljanke: Saška Petrović, Dunja Rajković i Lenka Grujić.

– I ove godine smo zadovoljni organizacijom turnira. Po šesnaesti put, sada već tradicionalno, smo obeležili Vidovdanske svečanosti. Sve je proteklo u najboljem redu, a najvažnije da su se deca zabavila i lepo družila – naveo je Aleksandar Miletić, trener dečijeg gimnastičkog kluba Napredak.

Ovogodišnji organizator turnira dečiji gimnastički klub Napredak se zahvalio na podršci u organizaciji Gradu Kruševcu i Sportskom centru Kruševac.
Foto: Dečiji gimnastički klub Napredak

N. L.

Ostale vesti

back-to-top