Članice Kola, u Dečijoj nedelji, darivale najmlađe

Postavljeno: 11.10.2020

Iako su ove godine okolnosti specifične, uz potrebne mere opreza sprovodi se i Dečija nedelja. Članice kruševačkog Kola srpskih sestara su, kao i prethodnih godina, pripremile iznenadjenja za najmladje. Ove godine su obišle vrtiće “Naša radost” i “Golub mira”

Članice Kola su deci tom prilikom donele poklone, pribor za crtanje: bojice, flomastere, sveske, blokove. S obzirom na to da je oktobar mesec zdrave ishrane mališani su na poklon dobili i korpe sa voćem.

Planirano druženje i crtanje u dvorištu vrtića “Golub mira” u četvrtak je izostalo zbog lošeg vremena, ali su mališani uprkos svemu za gošće pripremili kratak program. 

U dvorištu vrtića “Naša radost”, u kome se nalazi i vrtić “Sunce”, druženje uz crtanje je u petak sprovedeno jer je vreme bilo lepo. 

Dr Dara Virijević, potpredsednica kruševačkog Kola srpskih sestara, podseća da članice ove dobrotvorne organizacije tradicionalno posećuju i daruju vrtiće tokom Dečije nedelje, te da je to učinjeno i ove godine, ali i skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom i vremenskim prilikama. 

J.B. 

Ostale vesti

back-to-top