Bogat program u Šarengradu, uz klizalište i zabava

Postavljeno: 24.12.2021

Klizalište u Zabavnom parku „Šarengrad“ počinje večeras (24. decembra) da radi. Sugrađane od 24. do 30. decembra očekuje bogat program „Novogodišnja čarolija“

Za 24.decemabr od 18 sati, najavljen je koncert hora „Čarolija“, koji predvodi Leontina Vukomanović. Istog dana, od 19 časova Klizački klub „Helena Pajović“ iz Beograda pokazaće svoje veštine.

Narednog dana (25.decembra), od 18 sati, nastupa Gradski dečiji hor, a pola sata kasnije desiće se Deda Mrazova čarolija i najavljeni pokloni za sve. U 19 sati prisutne očekuje koncert grupe „Kruševac geto“.

U nedelju (26.decembra) u 12 časova biće izvedena pozorišna predstava „Put oko sveta sa Deda Mrazom“. U 13 časova vrtić „Veseli petlić“ izvodi predstavu „Lažni Deda Mraz“, a od 13:30 plesni studio „La Luna“ izvodi svoju plesnu tačku.

Utorak (28.decembar) rezervisan je za dve predstave. Od 17:30 OŠ „Branko Radičević“ izvodi „Deda Mraz u svetu mašte“, a sat kasnije Škola glume „Artebella“ igra „Novogodišnju čaroliju“.

ŠOSO „Veselin Nikolić“ u sredu (29. decembar), od 18 časova, izvodi glumački komad „Najlepši poklon“, a pola sata kasnije na repertoaru je novogodišnji recital.

Poslednjeg dana manifestacije, u četvrtak (30.decembra), Produkcija Videnović iz Beograda izvešće predstavu „Nove godine spas stiže u poslednji čas“, od 17 časova. Posla sata kasnije OŠ „Jovan Popović“ predstaviće se muzičkom radionicom.

S.M.

Foto: Fejsbuk stranica Turističke organizacije Kruševac

Ostale vesti

back-to-top