Bivši olimpijac Predrag Pavlović stiže u FK Trajal

Postavljeno: 04.07.2020

Posle povratka Lazarevica iz Pirota na novo-staro kormilo u FK Trajal, gde je zamenio Nenada Sakića, kruševačkom prvoligašu stiže i druga prinova. Bivši igrač Mladosti iz Lučana Predrag Pavlović, koji je ponikao u Napretku, položio je sve ispite mlađih fudbalskih kategorija u Partizanu, nastupao za Novi Pazar, igrao i u Belorusiji, nosiće dres žuto-crnih

Pavlović je ponikao u Napretku iz Kruševca, odakle je kao 14-godišnjak otišao u Partizan, gde je završio omladinski staž, a Napretkov igrač i zvanično postao 2006. godine. Sa Napretkom je u sezoni 2006/07. nastupao u Prvoj ligi Srbije, a nakon toga je tri sezone igrao u Superligi Srbije. 

Igrao je i za mađarski Debrecin, Metalac iz Gornjeg Milanovca, a potom i za OFK Beograd. Dve godine igrao je za Novi Pazar u Superligi Srbije. U januaru 2016. potpisuje jednogodišnji ugovor sa litvanskim prvoligašem Suduvom. Nakon godinu dana u Litvaniji, vraća se u srpski fudbal i potpisuje za Mladost iz Lučana.

Pavlović je sa reprezentacijom Srbije i Crne Gore do 19 godina igrao na Evropskom prvenstvu 2005. u Severnoj Irskoj, gde je nacionalni tim poražen u polufinalu od Engleske. 

Sa mladom reprezentacijom Srbije osvojio je srebro na Evropskom prvenstvu 2007. u Holandiji, a sa olimpijskom reprezentacijom je nastupao na Olimpijskim igrama 2008. u Pekingu.

Lj.M.

Ostale vesti

back-to-top