Besplatna poseta privrednika Rasinskog okruga Sajmu građevinarstva

Postavljeno: 05.04.2023

PKS Regionalna privredna komora Rasinskog upravnog okruga organizovaće besplatnu jednodnevnu posetu 47. Međunarodnom sajmu građevinarstva SEBBE za zainteresovane privrednike, predstavnike lokalnih samouprava. Poseta će biti relizovana 25. aprila, a organizovana je uz podršku Beogradskog sajma

Međunarodni Sajam građevinarstva SEBBE, 47. po redu, je najznačajniji specijalizovani sajam u ovoj delatnosti u regionu cele jugoistočne Evrope. Ova specijalizovana međunarodna manifestacija obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Upotpunjuju ga i različiti načini adaptacije, rekonstrukcije i restauracije, kao i promocija starih zanata koji su druga krajnost savremenim informacionim tehnologijama i modernom upravljanju projektima.

Kao finalna delatnost, deo Sajma građevinarstva je i opremanje enterijera. Učesnici manifestacije su domaći i strani građevinski proizvođači, distributeri i trgovci opremom i materijalima.

Oni za posetioce Sajma svake godine pripreme posebne popuste i specijalne uslove plaćanja proizvoda i usluga.

Sajam se ove godine organizuje pod sloganom „ Pametno gradimo“ i odlična je prilika za kompanije da se upoznaju sa novim tredovima u oblasti građevinarstva i da uspostave kontakte kako sa dovljačima tako i sa novim kupcima.

Ž. M.

Ostale vesti

back-to-top