Astro vodič kroz  2022. – RAK

Postavljeno: 04.01.2022

Rak će biti posebno aktivan 2022. godine. Predstavnike ovog znaka čeka niz promena, koj će početi spontano. Slušajte unutrašnji glas, ne obazirući se previše na komentare okruženja, često nedobronamerne

Mnogi će rakovi na poslu postaviti sebi pitanje da li su spremni da i dalje trpe kritike nadređenih, posebno ako su nezadovoljni visinom primanja. Presipitivanja će mnoge ohrabriti da naprave promenu i korak u potrazi za perspektivnijim poslom ili boljem statusom tamo gde već rade. Odgovarajte na kritike, ne dozvolite da vaše sposobnosti i trud ne budu uvaženi, borite se za uspeh, zvezde će vam u tome pomoći.

Onima koji se bave sopstvenim poslom takođe se ne preporučuje inertnost kada se suoče sa problemima ili nepravdom. Da bi vas pokrenule, zvezde će vam poslati nekoliko stresnih situacija. Moraćete da odgovorite pravovremeno, hrabro, bez ležernosti kojoj ste skloni. Godina je bogata perspektivama koje se ne smeju propustiti zbog apatije i tromosti. Ne odbijajte zanimljive ponude za zaradu, nemojte se plašiti da prodajete nepotrebne stvari preko Interneta, ne oklevajte da zaradite novac talentom u koji morate verovati. Dodatni finansijski izvori sredinom jeseni mogu biti značajni.

Posao će oduzeti mnogo vremena, ali to ne znači da imate pravo da ignorišete ono što se dešava u porodici. Preispitivaćete emotivnu stranu partnera, ali nemate mnogo razloga budete toliko sumnjičavi. Oni koji razmišljaju o raskidu veze moraće da donesu konačnu odluku. Rakovima koji priželjkuju novu romansu zvezde savetuju da budu smeliji i odlučniji. Sredinom proleća primetićete povećano interesovanje suprotnog pola. Naučite da prihvatate komplimente i ne odustajte od sastanaka.

Promene koje vas čekaju treba shvatiti kao avanturu koja vodi u novi, zanimljiviji i šareniji život. Ako istovremeno budete vodili računa o zdravlju i pravilnoj ishrani, pred vama je zaista perpsektivan period.

 

Ostale vesti

back-to-top