Doček Nove 2023. u kruševačkim kafićima i restoranima

Postavljeno: 22.12.2022

Oni koji su rešili da novogodišnju noć provedu u svome gradu, moći će da odaberu za sebe adekvatan kafić ili restoran, u skladu sa svojim kućnim budžetom i sopstvenim ukusom po pitanju zabave. Tradicionalna jela, razne vrste pića, otvaranje šampanjca ili luda i nezaboravna noć u nekom od pabova, jesu  ponude koje se nude našim sugrađanima.

Novogodišnji program u restoranima je sačinjen, uglavnom, iz raznih varijanti jelovnika i pića uključenih u jednu cenu, dok će se u kafićima, mahom, placati ulaz, ali i sve popijeno i pojedeno u toku novogodišnje noći.

Cene rezervacija  kreću se od 500  do 12 000 dinara, u zavisnosti od odabira lokala i od toga da li je u cenu uključena hrana, piće i muzika uživo.

U kafićima će se uglavnom naplaćivati ulaz, uz doplaćivanje pića ili hrane, pa tako je u „Basement bar-u” ulaz 500 dinara. Rezervacija u „Salsi” 1000din, u “Kruška pub-u” 1500 dinara, da bi u „Pastelu” sugrađani mogli da se zabave i provedu kraj stare godine po ceni od 25 evra.

Sa restoranima je drugačija situacija po pitanju cena rezervacija, jer je ponuda kompletna, te je u nju uračunata cena žive muzike, hrane i pića.

U restoranu Saradis, kao i u Olive tree, rezervacija je 5000 din, dok je u Lunaru 4.500 din. Novogodišnji program u restoranu Bagdala je sastavljen po ceni od 8888 din, da bi sa najvišom cenom rezervacija bio ugostiteljski prostor restorana “Park”, koji će ne samo za vreme novogodišnje noći, nego i na reprizi Nove godine, kao i  tzv. treće noći, “Repriza reprize” dovesti poznate muzičare, poput Dženana Lončarevića i Amadeus benda.

V.M.

Ostale vesti

back-to-top