Radost za sve ljubitelje zime: Klizalište uskoro u Šarengradu

Postavljeno: 23.12.2021

Ove zime, Turistička organizacija grada Kruševca, pripremila je niz iznenađenja tokom zimskih praznika. Klizalište, koje je prethodnih godina bilo stacionirano na Kosturnici, od petka na novoj adresi – u Zabavnom parku Šarengrad i kreće sa radom od petka

Sve je spremno za početak sezone klizanja, led se polako formira, te će u petak svi zainteresovani moći da prisustvuju ceremoniji njegovog otvaranja u okviru sedmodnevne manifestacije „Novogodišnja čarolija“ koju Turistička organizacija grada Kruševca organizuje u zabavnom parku „Šarengrad“, od 24. do 30. decembra. Otvaranje je zakazano za 18 sati uz koncert decijeg hora „Čarolija“.

U periodu od 24 do 30. decembra ulaz u park i na klizalište je besplatan za sve. Nakon tog perioda, uz kupljenu kartu za Dino park, dobijate priliku da besplatno koristite klizalište – rekao je Miloš Milanović, analitičar za unapređenje i razvoj turističkog proizvoda.

-Cena ulaznice biće ista kao u prethodnom periodu, tako da će biti potrebno izdvojiti 150 dinara za ulaz u park i na klizalište – dodaje on.

Starosna granica za ulazak na klizalište ne postoji, tako da će svi koji budu radi da se okušaju u ovoj aktivnosti, to i moći. Kapacitet ljudi na klizalištu biće ograničen zbog epidemioloških mera, ali uprkos tome iz Turističke organizacije očekuju veliki broj posetilaca.

-Radno vreme zabavnog parka Šarengrad je od 10 do 21 čas. Ostavljamo mesta za izmenu, naravno, sve zavisi i od epidemioloških mera, ali i od zainteresovanosti ljudi. Klizalište će biti u Šaregradu sve dok vremenski uslovi to omogućavaju – objašnjava Milanović.

Klizalište u Zabavnom parku „Šarengrad“ plod je saradnje Turističke organizacije grada Kruševca i Sportskog centra Kruševac. Inače, u periodu od 24.do 30.decembra, tokom manifestacije “Novogodišnja čarolija” sve zainteresovane očekuje bogat zabavni program.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top