Stonoteniserima Napada dve medalje na Državnom prvenstvu

Postavljeno: 22.03.2021

Novak Zagorac u dublu osvojio srebrno, a Branislav Smiljković u konkurenciji mešovitih parova bronzano odličje

Stonoteniseri kruševačkog Napada nastupali su na prvenstvu Srbije za juniore i mlađe kadete u Bečeju. Dve osvojene medalje na ovom takmičenju još jednom potvrđuju da kvalitetan rad donosi rezultate i da je Napad u samom državnom vrhu kada su u pitanju mlađe konkurencije. 

Novak Zagorac je u dublu sa Markom Milanovićem iz Pančeva osvojio srebrnu medalju. U singlu se plasirao u osam najboljih u državi, a u meču za pojedinačnu medalj nije uspeo da savlada Rajića iz Novog Sada.   

Drugu medalju u Kruševac je doneo Branislav Smiljković, koji je u konkurenciji mešovitih parova sa Sarom Radak iz novosadske Panonije osvojio bronzu medalju. I u pojedinačnoj konkurenciji odigrao je odlično, ali je nedostajalo malo sreće u žrebu jer je već u osmini finala morao na megdan prvom nosiocu, Jockovu iz Novog Sada, protiv koga je odigrao izuzetno dobro, ali ipak doživeo eliminaciju. 

U konkurenciji parova sa Bogdanom Ilićem, bivšim igračem Napada a trenutnim igračem Banata, Bane je ostvario plasman među osam najboljih u državi.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top