Završna priredba za predškolce

Postavljeno: 29.05.2024

Deca koja su ove godine pohađala obavezni pripremni predškolski program od svoje omiljene vaspitno-obrazovne ustanove, vaspitačica i drugara sa kojima su odrastala i provodila najveći deo dana od svog najmlađeg uzrasta pa sve do danas, oprostiće se, kao i obično, završnom priredbom koja je zakazana za 10. jun u 18 i 30 na Slobodištu

Ovogodišnja priredba pod nazivom „Srećno dete sreću stvara“ uveliko se priprema u svim kruševačkim vrtićima, ali pošto su vremenski uslovi u ovom periodu podložni čestim i naglim promenama, određeni datum još uvek nije potpuno siguran, već je njegovo odlaganje moguće do najpogodnijeg trenutka za realizaciju ove svečanosti koja zahteva čist i suv teren radi neometanog izvođenja energičnog nastupa skockanih mališana.

-Naša ustanova je juče sa osnivačem dogovorila i utvrdila datum za održavanje završne priredbe, a to je 10. jun. Budući da smo redovno u kontaktu sa Republičkim Hidrometeorološkim zavodom videćemo da li će biti nekih izmena jer oni mogu sigurne podatke o vremenskim prilikama dati najviše 2 do 3 dana ranije, a svedoci smo da promene nastaju svakog dana. Deca sa nestrpljenjem čekaju ovaj dan, pripremaju se redovno, a mi pretpostavljamo da će njihov trud podržati veliki broj posetilaca – istakla je Vesna Živković, direktorka predškolske ustanove „Nata Veljković“.

Osnovne škole u Kruševcu će ove godine od septembra u klupama imati oko 900 novih đaka iz gradskog i seoskog područja.

J. S.

Ostale vesti

back-to-top