Policija zaplenila opojne droge, uhapsila dve osobe

Postavljeno: 30.10.2021

Pripadnici kruševačke policije su u više akcija zaplenili 1,2 kilograma marihuane, 922 grama heroina, 16 grama kokaina, 35 različitih tableta opojne droge i vagicu za precizno merenje. Krivična prijava protiv petoro sugrađana

Kruševačka policija uhapsila je A.A. (42) i J.M. (38) zbog osnova sumnje da su proizvodili i stavljali u promet opojne droge.

U prvoj akciji policija je zatekla automobil „reno tvingo“ sa osumnjičenima u naselju Bivoljski ključ. A.A. je zatečen kako cepa kesicu heroina, dok je J.M. pokušao da pobegne od policije. Policija je pronašla teglu sa 922 grama heroina nedaleko od mesta gde su osumnjičeni zatečeni. Njima je određeno zadržavanje od 48 sati te će nakon njih biti podnešena krivična prijava.

U drugoj akciji kod Kruševljanina, starog 61 godinu, pronašla je 182 grama marihuane dok je u njegovoj vikendici pronašla još kilogram ove droge. Protiv njega će biti podnešena krivična prijava višem tužilaštvu.

U stanu  sugrađanina (39), policija je pronašla i zaplenila 16 grama kokaina i 15 tableta opojne droge kao i vagicu za precizno merenje, dok je pretresom stanja Kruševljanke (60) zaplenjeno 20 tableta opojne droge. Zbog postojanja sumnje da su u promet stavljali ove opojne droge protiv njih je podneta krivična prijava.

L.S.

Ostale vesti

back-to-top