Vodovod: plaćanje računa na dva mesta, zahtevi na mejl

Postavljeno: 17.03.2020

Tokom vanrednog stanja gradjani će račune za vodu moći da izmire na šalterima JKP Vodovod u upravoj zgradi u Dšanovoj ulici te u centru grada, dok će šalter u Ulici cara Lazara biti zatvoren. Poslovodstvo Vodovoda je sugrađane zamolilo da sva pitanja koja imaju Vodovodu upućuju na mejl [email protected] te da se za sve informacije obraćaju na brojeve telefona postavljene sa sajt preduzeća, koji se, trakođe, objavljuju i na lokalnim medijima

Direktor Vodovoda Vladimir Milosavljević, napomenuo je da proces proizvodnje vode teče nesmetano.

– Vodovod je obezbedio dovoljno reagenasa i sredstava potrebnih za proizvodnju i distribuciju vode. Na lageru uvek imamo tromesečnu zalihu tih sredstava, a sa dobavljačima od kojih nabavljamo hlor (BIN komerc, Kruševac)  i aluminijum sulfat (Marking, Užice), imamo potpisan ugovor do kraja tekuće godine – kazao je Milosavljević. 

Vodovod je, prema njegovim rečima, za zaposlene nabavio dovoljno maski, rukavica, dezinfekcionih sredstava, postavljene su dezo – barijere.

Smanjeni obim saobraćaja Vodovod će, najavio je Milosavljević, iskoristiti da izvrši najinterventnije popravke na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži. 

– Od petkanas čeka zahtevna intervencija na kanalizacionoj mreži u Vidovdanskoj ulici. Problem se pojavio zbog urušavanja dela fekalnog kolektora koji ide iz Vidovdanske ka Ulici Stanislava Biničkog. Za taj problem znamo već tri meseca ali nije bilo mogućnosti da se reši jer traži zaustavljanje saobraćaja u celoj Vidovdanskoj – kazao je on.

J.B.  

Ostale vesti

back-to-top