Veljko sa Bagdale matira golmane od šale

Postavljeno: 17.09.2022

Ako se za nekog fudbalera može reći da je rođeni golgeter ili igrač u špicu napada, onda je to Kruševljanin Veljko Mladenović (20), fudbaler FK Proleter iz Novog Sada, u Prvoj ligi Srbije. Momak iz Kosovske ulice u Kruševcu počeo je u petoj godini da trenira u Pro Sokeru i vrlo brzo zapao za oko drugim klubovima. Želeo ga je Partizan, na primer, ali je Veljko otišao u Rad sa Banjice.

– Nisam pogrešio zbog ovakvog izbora novog kluba. Naprotiv, sve je bilo dopadljivo korektno. Ipak, pojavljuje se, u međuvremenu i ponuda FK Brodarac, pa sam učio i branio boje ovog kluba, da bi kasnije otišao u FK Proleter iz Slane Bare iz Novog Sada. I tu nemam nikakve primedbe kao ni sada kada su se Proleter i FK Novi Sad fuzionisali. I ovom prilikom tvrdim da nisam pogrešio što sam ostao privržen ekipama u Vojvodini. Ne osećam se strancem, a trudim se na svakoj utakmici kada sam u timu da pružim maksimum. To ovi ljudi cene i na dobrom sam putu svoje fudbalske karijere  – kaze Veljko Mladenović.

Skromnost je vrlina, a Veljko nikako ne želi da potceni svoje saigrače. Sve ono što je dobro u njihovoj igri brzo prihvata zarad boljih rezultata svog kluba.

I Veljkov, tri godine mlađi rođeni brat Vojin, odlučiio je da bude fudbaler. Sada trenira u FK Trajal u Lazarevom gradu.

Lj.Markovic

Ostale vesti

back-to-top