Vaterpolisti Rasine „digli sidro“

Postavljeno: 06.12.2022

Posle 6. kola Prve B vaterpolo lige i četvrtog u nizu trijumfa u duelu sa beogradskim Košutnjakom, definitivno je jasno da je Vaterpolo klub Rasina iz Kruševca spreman za borbu za lidersku poziciju i viši rang.

Momci trenera Aleksandra Matejića su peti sa osam bodova, jer su dva puta poraženi.

Isti broj bodova imaju i Spartak Patent CO iz Subotice na drugom mestu, Tent iz Obrenovca kao treći Dorćol iz Beograda na četvrtoj poziciji. Vodi Palilula sa 11 bodova. Smatramo da su ove ekipe najozbiljniji kandidati za titulu prvaka- smatraju u Rasini.

Kruševljani ne potcenjuju nikog od 12 klubova ovog ranga. Naprotiv, izdvojili su pet , za sada vodećih po igri i osvojenim bodovima.

-Naše je da nastavimo u istom ritmu i sve će biti kao i prethodne dve sezone dok smo igrali u Prvoj A ligi, prvi put u istoriji kluba. Od toga nećemo odustati i raduje nas što imamo kompletan tim od igrača iz Kruševca ili okolnih mesta- objasnio je generalni sekretar kluba Vladimir Tomašević.

I šef struke Aleksandar Matejić zadovoljan je dosadašnjim učinkom.

-Vreme će potvrditi ili demantovati naše tvrdnje. Smatram da je Rasini mesto u Prvoj A ligi i zbog toga smo digli sidro u želji da ostvarimo taj cilj– poručuje Matejić.

LJ.Marković

Ostale vesti

back-to-top