Varvarin: Asfaltirana Bregalnička ulica u naselju Poljce

Postavljeno: 11.07.2024

Nakon asfaltiranja puta u Bregalničkoj ulici, iz opštine Varvarin najavljuju radove u ulici Tanaska Rajića u Selu Varvarin, kao i nova ulaganja u putnu infrastrukturu u narednim nedeljama

Predsednica opštine Varvarin, dr Violeta Lutovac Đurđević je detaljnije govorila o samim radovima na putnoj infrastrukturi.

– Polako privodimo kraju asfaltiranje dve ulice, u Varvarinu i Selu Varvarin, slede radovi u Zalogovcu, a u toku je i javna nabavka za asfaltiranje još četiri ulice, a čija je vrednost nešto viša od 10 miliona dinara. Za ulaganje u putnu infrastrukturu ove godine smo lokalnim budžetom planirali nešto više od 42 miliona dinara, a nakon ove tri Mesne zajednice, gde se trenutno radi, slede radovi na asfaltiranju ulica u Izbenici, Orašju, Bačini i Bošnjanu – rekla je predsednica opštine Varvarin.

Dr Violeta Lutovac Đurđević naglašava da i ostale Mesne zajednice mogu očekivati raspisivanje nove javne nabavke, kada su u pitanju sredstva planirana opštinskim budžetom za ovu godinu i podseća da je opština Varvarin deo Projekta “LIID”, koji inače iznosi 160 miliona dinara i ta sredstva će biti uložena u razvoj saobraćajne infrastrukture u Temniću.

Ekipe građevinskog preduzeća „Beton stil Raca” iz Aleksandrovca završile su radove na izgradnji kolovoza u dužini od 256 metara, a radove su obišli predsednica opštine Varvarin dr Violeta Lutovac Đurđević, njen pomoćnik Nemanja Čolić i šef kabineta Stefan Petković. Sredstva za asfaltiranje kolovoza u Bregalničkoj ulici u naselju Poljce opredeljena su budžetom opštine Varvarin.

Foto: instagram/opstinavarvarin

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

back-to-top