Uzmi račun i pobedi 2024

Postavljeno: 11.05.2024

Večeras od 18 časova počinje prvo izvlačenje u prvom ovogodišnjem krugu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ uz uživo prenos na prvom programu Radio televizije Srbije gde će umesto izvlačenja fiskalnih računa u kovertama, računi biti izvlačeni putem odabira nasumičnih cifara i slova koja su nastala nakon unošenja računa u istoimenu mobilnu aplikaciju

Nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od 1,9 miliona evra. Pet javnih izvlačenja biće održano od 11. maja do 8. Juna. U svakom od izvlačenja biće dodeljeno po dva stana, a pravo učešća imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiju, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

U nagradnoj igri učestvuju svi fiskalni računi sa QR kodom dobijeni za ostvarene kupovine počevši od 1. januara 2024. Fiskalni računi koji su izdati pre ovog datuma, kao i oni koji su poslati za prethodnu nagradnu igru, nemaju pravo učešća u novom ciklusu.

Prošlogodišnja nagradna igra dala je odlične rezultate pošto je u njoj učestvovalo više od milion građana koji su poslali 259 miliona računa, dok je prema poslednjem preseku do današnjeg dana za novo kolo pristiglo sa preko 400.000 naloga skoro 45 miliona računa i 10 miliona kodova nakon bezgotovisnkog plaćanja što dokazuje zajedničku borbu protiv sive ekonomije.

J. S.

 

Ostale vesti

Komentari

  1. Pobesneli Laloš kaže:

    Stanovi nisu u Beogradu, već u Sremu. Bliže su Novoj Pazovi nego Vračaru. Zašto ne dele po 1 stan u Beogradu na vodi i desetak automobila? Više ljudi bi se radovalo. Ovako se neko lepo ugradio u temelje periferije.

1 thought on “Uzmi račun i pobedi 2024

Comments are closed.

back-to-top