Treća pobeda rukometašica Napretka 12

Postavljeno: 09.10.2022

Rukometašice kruševačkog Napretka 12, sinoć su, na svom terenu, treći put zaredom u prvenstvu Super B lige slavile protiv Mladog radnika iz Smedereva 42:25(20:11).

Najbolji pojedinac bila je golman domaćih, Marija Milenković, strelac Dragana Petković sa 9 golova iz pobedničkog tima, a kod Mladog radnika Mara Filipović sa 7 pogodaka.

– Iako nam rival nije bio dovoljno poznat, poput prethodna dva meča, sve je bilo besprekorno u igri našeg tima i devojke su zaslužile pobedu. U Super B ligi, bila je to super igra GŽRK Napredak 12. Iskren da budem, nakon sjajnog starta u višem rangu, ovakvu igru očekujemo na svim narednim utakmicama – rekao je predsednik kluba Igor Šljivić.

Domaći tim je imao i podršku sa tribina, što je dobro, ali navijači moraju da budu u pravom smislu te reči i u svakom pogledu simpatizeri kluba koga podržavaju na patketu.

– Ja znam da je među onima koji su se bavili samo podrškom našeg tima bilo i Jakuza i samo ih molim da se uvek ponašaju korektno, a ne da odmažu klubu. Jer mi smo, na primer, prinuđeni da tragamo za novcem da bi putovali na utakmice van Kruševca, a ne i da plaćamo kazne zbog baklji ili slično. Svako ko voli ovaj klub je uvek dobrodošao – kaže direktorka kluba Ljiljana Maksić.

Šef struke Igor Rakić ne krije zadovoljstvo zbog ubedljive pobede:

– Sve je bilo na najvišem nivou. To nas raduje uoči narednih mečeva.

Rukometašice Napretka 12, u gradu pod Bagdalom, u narednom susretu dočekuju Temerin.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top