Startovala Zona Zapad: Kruševačko Jedinstvo poraženo u Paraćinu

Postavljeno: 23.08.2021

Počelo je novo prvenstvo u Zoni Zapad, četvrtom nivou ligaških fudbalskih takmičenja u Srbiji

Kruševačko Jedinstvo otvorilo je sezonu porazom u Paraćinu od SFS Borca sa 3:0, posle minimalnih 1:0 na poluvremenu. U Obrežu je Trstenik PPT u svemu nadigrao domaći Juhor i pobedio ga sa 6:2, nagoveštavajući da će već u ovoj sezoni pokušati da izbori povratak u Srpsku ligu. Još ubedljiviji bili su Orlovi, koji su kao domaćin u Jasenovu slavili protiv Gradine iz Pejovca sa 6:0, mada je posle prvih 45 minuta rezultat bio skromnih 1:0.

U Majdevu je, u jednom od okružnih derbija, Sloga ubedljivo pobedila Kopaonik iz Brusa sa 3:0. Novajlija u ovom rangu takmičenja, Sloga, bez većih problema došla je kao domaćin u Despotovcu do prvih bodova, pobedivši aleksandrovačku Župu sa 3:0.

Istim rezultatom slavilo je i Kušiljevo na svom terenu protiv OFK Lugomira iz Ratikova. Povelo je već u četvrtom minutu preko Ristića, do poluvremena je 17-godišnji Nađelković udvostručio vođstvo, da bi pobedu u 77. minutu overio iskusni Marko Petrović evro golom sa preko 20 metara. U jednoj od neizvesnijih utakmici ovog kola, u Poljni je Blagotin pobedio ekipu Jednstva iz Mijatovca sa 2:1. Dvostruki strelac i svakako najzaslužniji za pobedu domaćeg tima bio je Bojan Mačužič.

Prvenstvo se nastavlja već ovog vikenda, mečevima drugog kola.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top