Sportisti iz Kruševca obezbedili vize za Split

Postavljeno: 14.07.2021

Na državnom prvenstvu na Zlatiboru, za plasman završne manifestacije Sportske igre mladih u Splitu, od 16.do 23.avgusta, učestvovaće i Omladinski košarkaški klub Kruševac, šahistkinja Anđelija Baltić i Lazar Trifunović iz Atletskog kluba Kruševac, koji je trčao na stazi od 60 metara

Medaljama su se okitili FK Duel 2010. godište i mlađi, Ženski fudbalski klub Napredak 2006. i mlađi, kao i “Kraljevi” u odbojci na pesku. Uzbudljivo je bilo i za Odbojkaški klub Antena, kome je do prvog mesta falilo dva poena, 15:14 u završnici meča.

– Zadovoljan sam učinkom kruševačkih sportista. Konkurencija je bila žestoka, borba svih do poslednjeg daha i opravdano se nadamo da se nećemo obrukati i u Splitu – veli koordinator za Rasinski okrug Miljko Đokic.

Košarkaši OKK Kruševac zadovoljni su drugim mestom i plasmanom u finale.

– Sjajna generacija dečaka na koje smo svi ponosni u klubu – veli šef struke Nebojša Raičević.

U znanje i šahovsko umeće Anđelije Baltić niko sumnjao, a njeno treće mesto donelo joj je put u Split.

– Više nego zadovoljna sam. Pokazali smo da mi Kruševljani nikada nećemo obrukati svoj grad i učitelje u sportu – navodi Anđelija.

Lazar Trifunovic je nebrojano puta oduševio, posebno sada na Zlatiboru.

– Hvala Lazaru za sve sto je učinio za sebe, grad i sve one koji vole atletiku – ističe trener Atletskog kluba Kruševac Goran Begovic.

Mnogo talentovanih sportista na Zlatiboru, vožnja gondolom, druženja sa mladima iz svih krajeva i promoterima Željkom Rebračom, Zeljkom Tanaskovićem, Nenadom Borovčaninom, Tijanom Miloševic i Oliverom Jevtić.

Lj.Markovic

Ostale vesti

back-to-top