Rukometašice Napretka 12 pobedile Mladi radnik u gostima

Postavljeno: 25.03.2023

Gradski ŽRK Napredak 12 iz Kruševca danas je nadigrao u prvenstvenom susretu u gostima ekipu Mladog Radnika u Požarevcu 24:32 (14:17). Igrač utakmice bila je Jovana Živković, a sve pohvale i Ivani Jevtić, koja je bila rovitog zdravlja, a pristala da bude u postavi i profesionalno obavila sve zadatke struke

Među odvažnim na parketu bila je i Katarina Radović, a na visini zadatka i golman Jasmina Radonjić, koja je dobila snažan udarac loptom u glavu, ali je šef stručnog štaba gošći Igor Rakić intervenisao, pa su sudije promenile kaznu isključenja dva minuta, pravom merom – bez prava igranja do kraja meča.

Rakić je vođenjem sa klupe potvrdio da stasa u vrsnog rukometnog trenera.

– Sve je bilo besprekorno. Ponašanje rukometašica i rezultat su odraz pravog stanja u klubu. I pored teškoća sa kojima smo se borili pre i uoči gostovanja (virus i povrede) sjajno smo okončali ovo gostovanje – ističe direktorka Ljiljana Maksić.

Napredak 12 se sada izjednačio sa prvoplasiranom Crvenom zvezdom sa 20 bodova, doduše Beograđanke imaju utakmicu manje. Kruševljanke u narednom kolu gostuju RK Temerin.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top