Rukometašice Napretka 12 iz Kruševca nadigrale Temerin u gostima

Postavljeno: 02.04.2023

U 13. kolu Super B lige Srbije, ŽRK Napredak 12 zasluženo je danas trijumfovao u gostima ŽRK Temerin 28:30 (14:14). Najbolji pojedinac meča bila je Katarina Radović iz pobedničkog tima.

-Bilo je zahtevno. Tim pre sto je utakmica zakazana u 13 sati. Mi smo otputovali jutros u Temerin i sve igračice su ovo gostovanje teško podnele. Domaćin je znao da je to dodatni napor za sve sportiste. Svedočili su da im je Hala sportova zauzeta i zbog toga igramo ranije. Lično sam, posle našeg susteta, proverila njihovu tvrdnju i posetila Halu sportova i uverila se da smo prevareni i da su namerno pribegli ovom terminu. Srećom ili bolje rečeno zahvaljujući krajnje profesionalnoj igri i koordinaciji trener – rukometašice i obrnuto kod nas je sve bilo na visini zadatka, tvrdi direktorka Kruševljanki Ljiljana Maksić.

Ostali rezultati: Sloga – Beograd 28:23, Topličanin -Radnički 25:24 i Halas Jozef – Mladi radnik 29:31. Nedostaje još rezultat meča Srem- Crvena zvezda, koji se igra večeras i koji će biti od posebne važnosti za Napredak 12, koji je ovom pobedom preuzeo čelnu poziciju od Crvene zvezde sa 22 boda, dva više od beogradskog Super B ligaša.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top