Rukometaši Kruševca ne znaju za poraz

Postavljeno: 15.11.2020

Još jedna pobeda Muškog ruketometnog kluba Kruševac u Prvoj ligi Zapad. Sinoć su ugostili Omladinac iz Gornjeg Milanovca i savladali 29:21

– Ubedljivo, atraktivno i krajnje odgovorno su svi igrali. Posebno bih istakao našeg mladog golmana Vladetu Malićanina (na slici), koji izrasta u pravog rukometnog asa. Doduše, nama u Kruševcu skoro da nikada nisu manjkali sjajni čuvari mreze – ističe sportski direktor Miodrag Trifunović

– Šteta samo što je sa srpske rukometne mape, bez preke potrebe, prestao da postoji ORK Napredak, svojevremeno član Prve i Super lige. Mi smo kao Škola rukometa, u tom trenutku preuzeli odgovornost da nastavimo takmičenje od najnižeg ranga kao RK Kruševac. Nadamo se najboljem u sadašnjem rangu, a nastojaćemo da gradu pod Bagdalom podarimo i viši rang, elitno društvo – poručuje Trifunović.

Najmlađi, a najbolji na ovoj i prethodnim utakmicama, rođen za čuvara mreže Vladeta Malićanin ne krije zadovoljstvo zbog dobre forme i uspeha RK Kruševac.

-Iskren da budem, gode mi pohvale, ali meni je to posao. Za sada funkcioniše sve u u najboljem redu, očekujem da nećemo nikog razočarati – poručuje Malićanin.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top