Odlični omladinci i kadeti FK Napredak

Postavljeno: 15.11.2020

U 10. kolu Omladinske lige Srbije Napredak savladao Radički sa Novog Beograda sa 4:2, dok su kadeti održali pravu lekciju šabačkoj Mačvi pobedivši je u Kruševcu sa 5:1. Neuspešni u ovom kolu jedino omladinci Trajala

Stiče se utisak da su se omladinci Napretka relativno lako oporavili od poraza od lidera na tabeli, ekipe Brodarca, u prošlom kolu Omladinske lige Srbije. Pružili su velik otpor, ali su na kraju poraženi završili utakmicu od favorita. Zato su već u 19. kolu, igrajući protiv još jedne ekipe sa Novog Beograda, slavili – ovoga puta protiv Radničkog sa 4:2. Golovi su bili taman lepo raspoređeni u oba poluvremena, Kruševljani su bili bolji, organizovaniji, sigurniji u svim fazama igre i na kraju zasluženo slavili.

Sa 23 boda, Napredak je 12. na tabeli, a u narednom kolu gostuje u Bačkoj Topoli ekipi TSC.

Trajal je, na žalost, poklekao u Kruševcu protiv novosadske Vojvodine. U prvom poluvremenu viđen je uglavnom ravnopravan fudal, bilo je i rezultatski nerešeno 1:1, ali su u nastavku utakmice strelci iz Novog Sada sa dva gola zapečatili sudbinu Trajala, postaviviši konačnih 2:3.

Gumari su i dalje pretposlednji na tabeli sa deset bodova, a u narednom kolu imaju više nego nezgodnog protivnika, ekipu Partizana koga dočekuju u Kruševcu.

U 19. kolu Kadetske lige Srbije, odlična partija Napretka protiv indisponirane šabačke Mačve. Posle 2:0 u prvom poluvremenu, nastavili su Kruševljani da rešetaju mrežu gostiju do konačnih 5:1. Osmom pobedbom u prvenstvu, Napredak se popeo na deseto mesto na tabeli sa 26 bodova, a sledeći protivnik mu je TSC u Bačkoj Topoli.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top