Reprezentativka Jana Ilić u Vojvodini

Postavljeno: 12.09.2021

Reprezentativka Košarkaške reprezentcije Srbije  (2008. godište) Jana Ilić, nije više član Košarkaškog kluba Bagdala u Kruševcu, već Vojvodine iz Novog Sada. Na prigodnoj svečanosti u gradu pod Bagdalom  kadetkinje i juniorke tim povodom danas su odigrale prijateljski susret u Lazarevom gradu. Kadetkinje domaćeg tima poražene su 42:67, a juniorke 44:67

Hvala mom matičnom klubu na svemu što mi je podario u dosadašnjoj košarkaškoj karijeri. Želim mojim klupskim drugaricama, treneru i svim Kruševljanima mnogo lepših i uspešnijih godina na parketu – ističe Jana Ilić.

Kormilar Košarkaškog kluba Bagdala Aleksandar Memet s jedne strane srećan što je iznedrio mladu reprezentativku, a sa druge nespokojan što  vise ne može da računa na talentovanu Ilićevu.

U ovakvim  okolnostima čovek se pita da li može da se zaustavi odliv talentovanih sportista u veće i naravno po budžetu neuporedive klubove sa nama iz manjih sredina. Odgovor je da je nemoguće. U suprotnom, možda bi bio i greh zaustaviti ih na putu napretka u karijeri. Siguran sam da nas Ilićeva neće obrukati i svi joj želmo sreću i uspeh – ističe trener Košarkaškog kluba Bagdala Aleksandar Memet.

Lj.Marković

 

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

back-to-top