Pokažimo humanost – Svi na Bagdalu 5. septembra! (VIDEO)

Postavljeno: 04.09.2021

Na humanitarnom bazaru koji će biti organizovan u nedelju (5. septembra) na Bagdali, od 10 do 22 sata, prikupljaće se novac za lečenje naših malih sugrađana – Pavla, Viktorije i Dimitrija. Pripremljen je bogat program, u okviru koga nastupa i Kruševac Geto

Trogodišnjoj Viktoriji Stanković, četvorogodišnjem Dimitriju Laziću i petogodišnjem Pavlu, potrebna je pomoć kako bi otišli na lečenje. Novac koji je za ovu decu prikupljen u okviru humanitarnih bazara organizovanih tokom leta nije dovoljan, a priliku da pomognemo ponovo imamo u nedelju, kada će na Bagdali biti organizovan još jedan bazar.

Organizatori ove humanitarne akcije najavljuju lepo druženje, te pozivaju sugrađane da dođu u što većem broju i kupovinom na bazaru ili ostavljanjem novca u humanitarnoj kutiji, pokažu humanost.

Pripremljen je bogat kulturno umetnički program, a pored Kruševac Geta, nastupiće  polaznici Škole glume i govora Artebella, učenici Muzičke škole, glumac Dragan Marinković Marinko, mladi reper Dayzee Free & Zvezdani čovek i Treća Smena.

Udruženje „Prava žena“, koje organizuje akciju, poziva sugrađane da dođu u što većem broju, te da u skladu sa svojim mogućnostima doniraju sredstva koja će ravnopravno biti raspoređena za pomoć za sva tri deteta.

Inače, ovo je osmi humanitrani bazar u kome učestvuje Udruženje „Prava žena“, a četvrti koji organizuje i koji je usmeren na pomoć deci iz Kruševca i Rasinskog okruga. Bazar se organizuje uz podršku Gradske uprave, JP „Poslovni centar“, preduzeća Alpha Guard, EPS-a, kompanije “Behtel Enka” i brojnih ovdašnjih udruženja čiji će se proizvodi prodavati na štandovima.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top