Prvo mesto za Mlađe pionirke OKK Bagdala

Postavljeno: 11.04.2022

Mlađe pionirke OKK Bagdala su u u Velikoj Plani osvojile prvo mesto u regionu Centralna Srbija protiv ŽKK “Smederevo” 43:34, nakon plasmana iz jedne od dve grupa koju su prošli bez poraza

Nakon grupne faze, košarkašice OKK Bagdale su savladale ekipu ŽKK “Smederevo” 45:32, najviše poena imala je Marta Lukić sa 16 poena, dok su dvocifren učinak imale i Milica Ivanović sa 11 poena, i Neda Milojević sa 10.

Finalni meč odigran je protiv tima ŽKK “Sistem” iz Smederevske Palanke te je kruševački klub izvojevao pobedu rezultatom 43:34. Marta Lukić je opet zabeležila dvocifren učinak, ovoga puta sa 23 poena.

Veliki uspeh i dokaz da rastemo kao tim iz godine u godinu. Kuća se gradi od temelja, a naša kuća je već poprilično stabilna – istakao je trener Sale Lukić.

Predsednik kluba Aleksandar Memet kaže da je zadovoljan jer je ova godina pokazala da su sposobni da se “biju” sa velikim supehom na pet frontova.

Seniorke, iako smo imali samo jednu punoletnu devojku, su treće u ligi. Juniorke deli jedna pobeda za borbu za sedam najboljih u Srbiji, pionirke sledeće nedelje igraju kvalifikacije za završni turnir. Danas ovo. A još uvek nismo imali niti jedan održani trening u Hali sportova u Kruševcu. Saljemo SOS jer nam je svaki vid pomoći potreban – kazao je Memet zahvaljujući se roditeljima i publici na nesebičnoj pomoći i deci jer su im „deca predivna“.

L.S.

Foto: Unsplash

Ostale vesti

back-to-top