Prvi poraz vaterpolista Rasine

Postavljeno: 21.11.2022

Vaterpolisti kruševačke Rasine sinoć su, u 4.kolu Prve B lige, poraženi od VK Palilula 10:15, po cetvrtinama 3:4, 2:3, 4:6 i 1:2.

Najbolji strelac u pobedničkom timu bio je Kosta Pantović sa 5 golova, kod domaćina rođena braća Aljoša i Relja Tomašević,  sa ukupno pet pogodaka.

Domaćin je podbacio u napadu velikim brojem promašaja, a u odbrani nisu veću pažnju poklonili golgeteru gostiju Pantoviću. Bilo je i grešaka u deljenju pravde sudija, ali ne i odlučujuće u ovom porazu VK Rasina u gradu pod Bagdalom. Jednostavno, domaćin je na zatvorenim bazenima Sportskog centra u Kruševcu morao da smanji broj promašaja pred golom rivala, a da mnogo veću pažnju obrati i na raspoloženog strelca Kostu Pantovića. Valjalo je više koristiti igračke i golgeterske sposobnosti svojih igrača, pre svega Aljoše i Relje Tomaševića koji su zajedno postigli pet pogodaka .

Bez obzira na ovo prvo posrtanje u ligaškom takmičenju Rasina će, verujemo, raditi na otklanjanju nedostataka kako bi na kraju sezone stigla prva na cilj.Tim pre što se tim odlučio isključivo na domaće igrače iz sopstevene Škole plivanja i vaterpola poteklom iz Kruševca ili njemu najbližim naseljima.

Skor Rasine je sada tri pobede , jedan poraz i šest bodova.

Lj.Marković

 

Ostale vesti

back-to-top