Prijem za novinare u Gradskoj kući  

Postavljeno: 28.12.2022

Tradicionalni novogodišnji prijem za medije u Gradskoj kući, priredili su gradonačelnica Jasmina Palurović, predsednik Skupštine Predrag Vukićević i zamenik gradonačelnika Aleksandar Jovanović.

Susret predstavnika rukovodstva Grada i novinara bio je neformalne prirode,  ujedno i prilika da se razmene mišljenja, postave pitanja, daju sugestije…

Gradonačelnica se zahvalila novinarima na objektivnom i brzom izveštavanju o svim aktivnostima od značaja za život građana , a godinu za nama ocenila je  kao uspešnu ali i tešku.

Fokus praćenja je bio uglavnom na investicijama i infrastrukturnim projektima kao najvažnijoj oblasti rada rukovodstva. Međutim, ne treba zanemariti ni druge oblasti javnog života, kao što su socijalni aspekt, obrazovanje, kultura, gradske manifestacije, sport- navela je ona.

Uz ocenu da će i godina koja je pred nama takođe biti zahtevna, istakla je da je budžet razvojno orijentisan i da predstoje mnogi planirani poslovi što, kako je kazala, podrazumeva nastavak intenzivnih medijskih praćenja.

Novogodišnji prijem bio je prilika i za predloge koji bi dodatno doprineli unapređenju medijske saradnje i konstruktivnom prevazilaženju poteškoća svojstvenih prirodi, zahtevima i odgovornosti posla informisanja javnosti.

Tekst i foto, izvor: krusevac.ls.gov.rs

Ostale vesti

back-to-top